TV: Dubbla mål från Morata banade vägen för ny Juventus-seger

Serie A

Juventus är fortsatt svårslagna.
Borta mot Sampdoria segrade laget, efter två mål av Alvaro Morata.

5:33

Det var i den första halvleken som Juventus såg till att det blev tre poäng mot Sampdoria på Stadio Luigi Ferraris i Genoa. När huvuddomaren förkunnade att den inledande akten var slut ledde nämligen Juve med 2-0; först skickade Maya Yoshida in bollen i egen bur, sedan utökade Morata från straffpunkten.

Under resterande 45 minuter missade Sampdorias Antonio Candreva en straffspark, innan tysken Abdelhamid Sabiri reducerade med några minuter kvar av ordinarie tid. Men en viss spanjor skulle komma att släcka hemmalagets hopp om att ta poäng.

I den 88:e minuten nickade nämnde spanska landslagsmannen Morata in 3-1. Den fullträffen blev den andra halvlekens sista. Alltså segrade Juventus.

Trepoängaren är den tredje raka i ligan för Juevntus, som inte förlorat någon av sina 15 senaste matcher i Serie A. För Sampdoria är förlusten den tredje raka i ligaspelet.

Se var de två lagen befinner sig i tabellen nedan.

Publicerad 2022-03-12 kl 20:00