Roma hakar på i jakten om Europa-platserna.
Med sina tre mål blev han stor hjälte i 3-2-segern mot Torino.

3:29

Avbryt
Försök igen

Efter en tung inledning på säsongen har Roma fått upp farten i Serie A och inför måndagens hemmamöte med Torino hade man en god chans att haka på i kampen om en Champions League-plats.

Men det gästande Turin-laget stod upp väl och det dröjde till den 42:a matchminuten innan Paulo Dybala kunde bryta dödläget från straffpunkten.

Glädjen blev dock kortvarig och precis innan halvtidsvilan kunde Torino utjämna genom Duvan Zapata.

Men Roma skulle avgå med segern och det kan man tacka Paulo Dybala för.

Argentinaren bjöd på en stor uppvisning på Stadio Olimpico och efter 57 minuters spel prickade han dit sitt och Romas andra mål i matchen. Därefter dröjde det sedan bara tolv minuter innan Dybala fullbordade sitt hattrick.

Målet, som betydde 3-1, skulle visa sig bli matchavgörande. I matchens slutminuter fick gästerna förvisso in en kvittering, men Roma kunde hålla undan och vinna med 3-2.

Segern innebär att Daniele De Rossis manskap befäster sin sjätteplats i Serie A. Huvudstadslaget har nu fyra poäng upp till succélaget Bologna på fjärde plats.

Roma: Svilar – Mancini, Smalling, Ndicka – Kristensen, Pellegrini, Paredes, Cristante, Angeliño – Dybala, Azmoun.

Torino: Milinkovic-Savic – Djidji, Lovato, Masina – Bellanova, Vlasic, Gineitis, Lazaro – Ricci – Sanabria, Zapata.