TV: Dzeko hjälte för Inter - fullbordade vändning

Edin Dzeko sänkte Venezia i den 90:e minuten.

Höjdpunkter: Dzeko frälste Inter på övertid mot Venezia
2:43
Barella kvitterar mot Venezia
1:00
Inter chockat - hamnar i tidigt underläge

Inter tog under lördagen emot nykomlingen Venezia på hemmaplan och jagade tre poäng för utökad serieledning i Serie A. Många trodde nog på förhand att det skulle bli en enkel seger för Milano-laget, men i stället tog Venezia ledningen i första halvlek.

Venezia-anfallaren Thomas Henry mötte i den 19:e minuten ett inlägg med pannan och fick sedan se bollen gå via ribban och in i mål till 1-0. Inter tryckte därefter på för ett kvitteringsmål och fick utdelning strax före halvtid. Nicolò Barella dök upp på en retur i straffområdet och satte dit 1-1.

Inter spelade inte särskilt bra den här kvällen, men gjorde i slutändan jobbet. I den 90:e minuten nådde Edin Dzeko högst på ett inlägg i straffområdet och nickade in 2-1. Det var anfallarens första ligamål sedan i början av december i fjol och det var av stor vikt, då det betydde tre poäng för den regerande italienska mästaren.

Inter toppar nu tabellen med fem poäng ner till tvåan Milan i Serie A.

Inter: Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Dzeko, Martinez.

Venezia: Lezzerini - Caldara, Modolo, Ceccaroni - Ampadu, Tessmann, Cuisance, Ullmann - Henry, Okereke.