TV: Ekdals första mål satte spiken i Romas kista

Italien

Albin Ekdal avslutade målskyttet när Cagliari slog Roma med 4-2.

Cagliari vände underläge till vinst när man slog Roma med 4-2 hemma på Sant’Elia. Efter att Cagliari tagit ledningen i sjunde minuten så gjorde Roma två mål och såg ut att vara närmast tre poäng.

Men ett par minuter innan halvtid kvitterad Cagliari och tack vare ytterligare två mål i andra halvlek kunde bärga segern. Ribeiro som gjorde 1-0 gjorde sitt andra mål för kvällen i början av halvleken och på tilläggstid serverade Segundo Ibarbo inhoppande Albin Ekdal framför mål och svensken kunde enkelt sätta sitt första mål för säsongen.

Cagliari-Roma 4-2 ( 2-2)
1-0 Thiago Ribeiro (7), 1-1 Juan (13), 1-2 Fabio Borini (34), 2-2 Mauricio Pinilla (41), 3-2 Ribeiro (49), 4-2 Albin Ekdal (90).

Albin Ekdal blev inbytt i den 71:a minuten för Cagliari.
Publicerad 2012-02-02 kl 00:21