TV: Ekdals och Erikssons Cagliari tog poäng av Juve

Italien

Juventus hade redan säkrat scudetton och fick bara 1-1 mot Albin Ekdals och Sebastian Erikssons Cagliari.

Juventus valde att starta med en något b-betonad uppställning. Bland annat petades Buffon i målet samt Vucinic och Lichtsteiner.

Det var Cagliari so gjorde matchens första mål redan efter tolv minuter av matchen. Victor Ibarbo drev bollen fram till straffområdet samtidigt som han höll undan sin försvarare. Buffons ersättare, Storari, var på skottet men bollen smet in i mål.

I den andra halvleken byttes dock Vucinic in för Juventus och det dröjde bara tio minuter innan måltjuven hade satt kvitteringen från nära håll.

Svenske Sebastian Eriksson fick även hoppa in för Cagliari ,som vänsterback, i den 65:e minuten.

Laguppställningar:

Juventus: Storari, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Isla, Vidal, Marrone, Marchisio, Giaccherini, Giovinco, Matri

Bänk: Buffon, Rubinho, Caceres, Vucinic, De Ceglie, Peluso, Anelka, Padoin, Lichtsteiner, Quagliarella

Cagliari: Agazzi - Perico, Rossettini, Astori - Murru, Dessena, Conti, Ekdal, Nainggolan - Pinilla, Ibarbo

Bänk: Avramov, Del Fabro, Eriksson, Cossu, Thiago Ribeiro, Nenè, Sau

Publicerad 2013-05-11 kl 19:55