TV: Emil Holm nätade i Atalantas storseger

5:40

Avbryt
Försök igen

Atalanta är på jakt efter fjärdeplatsen som innebär spel i Champions League nästa säsong. I kväll gjorde man jobbet.

Mot ett Frosinone på femtonde plats var det aldrig något snack. Teun Koopmeiners gav hemmalaget ledningen på straff i den åttonde minuten och sedan rann det i väg.

Ederson, Charles De Ketelaere och Davide Zappacosta utökade ledningen i tur och ordning, innan en svensk också ville säga sitt.

Emil Holm mötte en hörna med pannan. Bollen tog i ribban och Holm kunde, via målvakten Stefano Turati, stöta in 5-0 med vänstern.

Det var svenskens första mål i Atalanta-tröjan och andra någonsin i Serie A. Förra säsongen nätade han för Spezia hemma mot Cremonese i en match som slutade 2-2.

Nyförvärvet Isak Hien hoppade in för Atalanta, den här gången i den 54:e minuten.

Publicerad 2024-01-15 kl 22:45