TV: Fiorentina knep en poäng av Inter - hjälper Milan i toppstriden

Inter fick "bara" 1-1 hemma mot Fiorentina.
Då jublar Milan och Napoli, som utmanar Milano-laget om ligatiteln.

3:51

Avbryt
Försök igen

En hel del chanser skapades på San Siro, även om de riktigt, riktigt heta målmöjligheterna inte var många. Men mål blev det.

Efter en mållös första halvlek var det Fiorentinas Lucas Torreira, som är utlånad från Londonlaget Arsenal, som hittade nätet efter en fin framspelning signerad argentinaren Nicolas Gonzalez. Matchminuten var 50.

Fem minuter senare kom repliken från hemmaspelande Inter, som genom Denzel Dumfries kvitterade. Passningen som föranledde målet kom från kroaten Ivan Perisic.

Drabbningen slutade 1-1, vilket betyder att Inter i skrivande stund är trea bakom Milan och Napoli, som båda har tre poäng fler än Simone Inzaghis mannar. Samtidigt återfinns Fiorentina på en åttondeplats.

Se toppen av Serie A-tabellen i grafiken nedan.

Publicerad 2022-03-19 kl 20:17