TV: Galna slutminuter när Udinese slog Inter - dubbla straffmissar och röda kort

Italien

Udinese bortabesegrade Inter i en match där lagen missade varsin straff inom ett par minuter i slutet av andra halvlek.

Första halvlek blev mållös, men med knappt tjugo minuter kvar av andra halvlek spelade inhopparen Floro Flores fram en framstormande Mauricio Isla som sköt 1-0 till Udinese.

Med fyra minuter kvar hade Antonio Di Natale fick chansen att avgöra matchen - när Zanetti orsakat straff och för första gången i Intertröjan visats ut. Men Julio Cesar knep straffen och gav Inter lite hopp.

Hoppet resulterade i ett Interanfall där Diego Milito gjordes ner i straffområdet av Damiano Ferronetti. Straff Inter. Giampaolo Pazzini klev fram - men halkade precis när han skulle skjuta - och skottet gick högt över.

Ferronetti snackade sig till en andra varning och ett rött kort efter straffmissen.

I och med segern går Napoli upp på femte plats i tabellen. Inter ligger fortsatt långt ner, på femtonde plats efter endast fyra segrar på tolv matcher.