TV: Gatti med bisarrt självmål när Juventus föll mot Sassuolo

Serie A

Sassuolo besegrade Juventus med 4-2 på hemmaplan.
Gästernas målvakt Wojciech Szczesny stod för en jättetavla - och backen Federico Gatti skickade in ett bisarrt självmål.

6:42

Avbryt
Försök igen

I spelaren ovan ser du Szczesnys tavla och Gattis osannolika självmål.

Det var ett Juventus som jagade tredje raka vinsten när man åkte några mil söderut för att ställas mot Sassuolo.

Någon seger blev det däremot inte i bortamötet.

Matchen slutade 4-2 till Sassuolo.

Hemmalaget tog ledningen efter tolv minuters spel. Armand Lauriente drog till med ett skott från distans och bollen gick ganska rakt på Szczesny som stod för en blunder och fumlade in bollen i egen bur.

- Visst är det en prakt-tavla av Szczesny, utbrast TV4 Plays kommentator Leonard Jägerskiöld Velander.

Juventus kvitterade efter ungefär tio minuter - men Sassuolo återtog ledningen genom Domenico Berardi.

Federico Chiesa höll liv i tillställningen och noterades för en kvittering till 2-2 i den 78:e minuten.

Men det var inte över där.

Szczesny stod för ett nytt tveksamt ingripande när han boxade ut bollen till Andrea Pinamonti som kunde nicka in 3-2.

På tilläggstid kom sedan det bisarra självmålet av Federico Gatti. Szczesny slog en passning till den centralt stående försvararen som sedan skickade iväg en rejäl snedpassning in i egen bur.

- Vad är det som händer i Juventus, egentligen? Vad gör Gatti? Den här matchen avgörs definitivt när Sassuolo får det fjärde målet. Det är ett bisarrt självmål, säger TV4 Plays kommentator Leonard Jägerkiöld Velander.