Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

TV: Här presenteras Hallenius i Padova: "Vill föra upp dem i Serie A"

Här presenteras Linus Hallenius i sin nya klubb Padova.
Nu har han bara ett mål:
- Att föra upp laget till Serie A, säger svensken.

Den 22-årige anfallaren hade en turbulent tid med massvis av skriverier innan han lämnade Hammarby förra sommaren, men till sist kunde den infekterade övergången till Genoa genomdrivas. Sedan dess har bekymren dock fortsatt.

På grund av en knäskada misslyckades Hallenius med att ta plats i a-truppen och fick i stället tillbringa ett halvår i schweiziska andraligan, med Lugano.

I våras återvände han till Genoa och snart var flyttryktena igång på nytt. Det talades om intresse från såväl Helsingborg som Real Zaragoza – men till sist beslutades att Hallenius går till Padova.

På lördagen presenterades han för medier och supportrar när ett säsongslångt låneavtal, med inbakad förköpsklausul, offentliggjordes.

- Jag vill självklart föra upp Padova till Serie A, säger Hallenius på svenska via en tolk vid presskonferensen.

Han svarar också på frågan vilka likheter som finns mellan honom och Zlatan Ibrahimovic – och ifall det skulle kunna tänkas att Hallenius till sist går om ”Ibra” i sin egen utveckling.

- Alla vill ju vara som han. Men tycker inte att jag är så lik honom i spelstilen. Då ser jag hellre fram emot att bli bättre än Edison Cavani (Napolistjärnan), säger Hallenius och hänvisar till att de rör sig ungefär på samma sätt ute på planen.

Publicerad 2011-08-06 kl 22:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons