TV: Immobiles galna målform fortsätter - Lazio avgjorde på tilläggstid

Serie A

Ciro Immobile gjorde mål för åttonde Serie A-matchen i rad.
Men det var Felipe Caicedo som blev hjälte för Lazio mot Sassuolo med sitt 2-1-mål på tilläggstid.

Ciro Immobile är lika med målgaranti för tillfället. Under söndagen slog anfallaren till för åttonde Serie A-matchen i rad. Immobile gav Lazio ledningen i mötet med Sassuolo i den 34:e minuten med ett lågt skott som målvakten gjorde ett svagt ingripande på. Målet var det 15:e på 13 ligamatcher för Immobile.

Sassuolo kvitterade dock precis före halvtid. Federico Peluso skarvnickade en hörna och på den bortre stolpen dök Francesco Caputo upp och styrde bollen i mål från nära håll.

Den andra halvleken såg länge ut att sluta mållös och bli en missräkning för Lazio. Men på tilläggstid fick inhopparen Felipe Caicedo bollen utanför straffområdet. Ecuadorianen väggade med Luis Alberto och fick tillbaka bollen, vände upp snyggt och avslutade fram till 2-1.

Målet gav Lazio tre tunga poäng och laget behåller tredjeplatsen i Serie A.