TV: Immobiles vansinniga målform håller i sig - tvåmålsskytt mot Udinese

Serie A

Ciro Immobile har öst in mål för sitt Lazio.
Mot Udinese slog den italienske målkungen till två gånger.
Seger med 3-0 och otroliga 17 ligamål för anfallaren.

29-åringen visade sin skicklighet redan i Torino där han bland annat säsongen 2013-2014 stod för 22 mål på 33 Serie A-matcher. Därefter gick flytten till Borussia Dortmund och Sevilla där målskyttet och speltiden stagnerade.

Sedan juli 2016 spelar han i Lazio och den här säsongen har Immobile exploderat. Han har skjutit upp Lazio till en tredje plats i Serie A med sina 17 mål, två av dem kom i segern mot Udinese.

Första målet kom redan i den nionde minuten på passning från Sergej Milinkovic-Savic som tog emot en lång boll i straffområdet, höll kraftfullt bort några motståndare innan han spelade Immobile som enkelt sköt in 1-0.

Italienaren fick sedan chans från elva meter i 36:e minuten, från straffpunkten gjorde han inga misstag utan dunkade in 2-0.

På övertid i första halvlek tilldelades Lazio på nytt straff, denna gång sköt Luis Alberto in 3-0 och slutresultatet.