TV: Inter slog Napoli i stormöte - Osimhen förd till sjukhus

Inter besegrade Napoli med 3-1 i ett toppmöte i Serie A.

4:23
Höjdpunkter: Inters seger satt hårt inne mot Napoli
4:41
Otäcka bilder - Osimhen tvingas lämna planen

Inter tog under söndagen emot Napoli i ett stormöte i Serie A. Matchen rivstartade i första halvlek, då Piotr Zielinski först gav Napoli ledningen i den 17:e minuten, medan Hakan Calhanoglu och Ivan Perisic sedan såg till att Inter gick till halvtidsvila i 2-1-ledning.

I andra halvlek ordnade sedan Lautaro Martinez 3-1, medan Dries Mertens putsade siffrorna för Napolis del, då Inter i slutändan vann med 3-2.

Samtidigt fick en otäck smäll mest uppmärksamhet efteråt.

Inter-backen Milan Skriniar och Napoli-anfallaren Victor Osimhen skallade i början av andra halvlek ihop och blev båda liggande i gräset. Skriniar kunde efter en stund fortsätta spela, medan Osimhen tvingades lämna planen. Bårbärare kallades först in, men i slutändan kunde anfallaren gå av planen på egen hand.

Osimhen blev sedan förd till sjukhus och nu meddelar Napoli att anfallaren drabbats av flera frakturer och kommer att opereras under de kommande dagarna. Han kommer även fortsatt övervakas på sjukhus.

Osimhen, som gjort nio mål på 14 framträdanden den här säsongen, lär därmed bli borta en tid framöver, vilket förstås är ett tungt tapp för den italienska storklubben.

Napoli toppar fortsatt Serie A med lika många poäng som tvåan Milan, medan Inter är fyra poäng bakom på tredje plats i den italienska högstaligan.