TV: Inter vände och vann mot Torino - går upp på andraplats

Inter vände och vann mot Torino när man övertog andraplatsen i Serie A.
Lautaro Martinez och Alexis Sanchez var huvudrollsinnehavare i 3-1-vinsten.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

När Inter tog emot Torino under måndagskvällen fanns det flera val i Antonio Contes startelva som förvånade. Back-kuggen Milan Skriniar och playmakern Christian Eriksen var bänkade, medan lagets bästa målggörare Romelu Lukaku inte ens var med på bänken.

Inter fick sedan en mardrömsstart på matchen. Efter 17 minuter stod Inter-målvakten Samir Handanovic för en jättetavla som gav Torino 1-0. När Handanovic skulle plocka ner en Torino-hörna kunde inte slovenen hålla fast bollen - utan tappade den rakt ner på Andrea Belottis fötter som satte bollen i nät.

Det närmsta Inter kom till kvittering i den första halvleken var att Lautaro Martinez hade ett skott som Salvatore Sirigu i Torino-målet behövde sträcka ut sig för att nå.

Men efter mardrömsstarten i första halvlek, var Inters start på den andra halvleken raka motsatsen. Under de inleddande 15 minuterna mäktade Inter med tre mål.

Först nickade Lautaro Martinez ned ett inlägg på frispark till Ashley Young som drog till på volley till 1-1 i den 49:e minuten. Strax därefter nickpassade Alexis Sanchez på liknande sätt fram Diego Godin som kunde nicka in ledningsmålet för Inter i den 51:a minuten. Sedan med timmen spelad stod Alexis Sanchez för sin andra assist för kvällen när han spelade fram Lautaro Martinez, som via en Torino-försvarare gjorde 3-1 på Inter strax utanför straffområdet.

3-1 blev alltjämt slutresultatet. Segern innebär att Inter går om Lazio i tabellen och klättrar upp på andraplats på 68 poäng. Lazio befinner sig på tredjeplats med samma poäng, men har sämre målskillnad.

Inter: Handanovic - Godin, De Vrij, Bastoni - D'Ambrosio, Brozovic, Gagliardini, Young - Valero - Sanchez, Martinez.

Torino: Sirigu - De Silvestri, Izzo, N'Koulou, Brember, Aina - Meite, Rincon, Ansaldi - Verdi,  Belotti.