TV: Inters tunga kollaps - supermiss och förlust trots 3-1

Italien

Det började så bra - men slutade så oerhört illa för Inter. 3-1 mot Atalanta förvandlades till 3-4 på tio minuter.

Atalanta tog sig bort från bottenstriden genom att mycket överraskande besegra Inter med 4-3. Argentinaren German Denis blev stor matchhjälte för Atalanta med sina tre raka mål i mitten av den andra halvleken. Han gjorde alla målen på tolv minuter då Inter rasade ihop som ett korthus.

I slutet hade Inter och Andrea Ranocchia en superchans men försvararen lyckades med att slå bollen över mål från bara ungefär två meters avstånd från målet. Därefter blev det grinigt vid slutsignalen och en av de mest arga var Inters Schelotto - som tidigare spelat i Atalanta.

Förlusten var dyrbar för Inter som jagar en av Champions League-platserna. Femman Inter har två poäng upp till Fiorentina och åtta upp till trean Milan. De två sistnämnda lagen spelade 2-2 tidigare på söndagen efter att Milan släppt 2-0. Fiorentina kvitterade på två straffar i den andra halvleken, trots att man spelade med tio man efter att Nenad Tomovic blivit utvisad.