TV: Jovetic avgjorde toppmötet

Italien

Stevan Jovetic har varit omgärdad av intensiva flyttrykten under silly season. Han lär knappast försämrat sitt utgångsläge efter att ha gjort Fiorentinas båda mål i 2-1 segern mot Udinese.

Stevan Jovetic

Den talangfulla 22 åringen har under hela sommaren ryktats vara på väg bort från Fiorentina. Men när Fiorentina spelade sin premiärmatch i Serie A var Jovetic med på planen - och avgjorde matchen på tilläggstid.

Det var dock inte Jovetic som gjorde det första målet i matchen. Udineses Maicosuel inledde målskyttet efter knappt en halvtimme spelad av matchen, vilket var den första halvlekens enda mål.

I den andra halvleken inledde Jovetic med att sätta kvitteringen då att hans skott ändrat riktning efter att ha tagit på en försvarare och därmed ställt Brkic i Udinesemålet.

Det såg också länge ut som att matchen skulle sluta 1-1, men på tilläggstid gjorde Jovetic sitt andra mål för dagen, vilket betydde att matchen slutade 2-1 till Fiorentina. Vad målen betydde för Jovetic flyttrykten återstår att se.

Publicerad 2012-08-25 kl 20:30