TV: Juric försökte attackera domaren - när Torino föll mot Napoli

Napoli tog en 3-1-seger hemma mot Torino och behåller serieledningen i Serie A.
Men Torino-tränaren Ivan Juric snodde rubrikerna när han försökte hoppa på fjärdedomaren och fick syna det röda kortet.

1:08

Se situationen i spelaren ovan.

Inför landslagsuppehållet stod serieledaren Napoli för en maktdemonstration när man besegrade den regerande Serie A-mästaren Milan borta på San Siro med 2-1, vilket blev Milans första förlust i ligaspelet sedan i januari. När man var tillbaka efter landslagsuppehållet under lördagen, då Torino kom på besök till Stadio Diego Armando Maradona, fortsatte man där man slutade inför landslagsuppehållet och tog en säker seger.

Mittfältaren André-Frank Zambo Anguissa kom att spela en stor huvudroll när han redan efter nådde högst på Mario Ruis inlägg och nickade in 1-0 efter sex minuter på matchklockan. Målet var den kamerunske landslagsmannens första ligamål för säsongen.

Bara sex minuter senare hade samma Anguissa utökat till 2-0. Efter ett väggspel med Matteo Politano inledde 26-åringen en löpning från egen planhalva och avslutade inte förrän i Torinos målområde. Torino-målvakten Vanja Milinkovic-Savic kunde inte hålla bollen utanför nätet, utan blev överlistad av Anguissa som gjorde 2-0 till hemmalaget.

Sedan klev han fram i vanlig ordning, Khvicha Kvaratskhelia. Med åtta minuter kvar till halvtid tog georgiern emot bollen vid halvplan, drev fram in i Torinos straffområde och placerade in 3-0 med ett vänsteravslut intill den bortre stolpen.

Torino fick in en 1-3-reducering i den 43:e minuten genom paraguayanen Antonio Sanabria och jagade ytterligare reduceringar i andra halvlek, men fick inte hål på Napoli mer.

Gästerna fick avsluta matchen utan huvudtränaren Ivan Juric på bänken. I vrede rusade Juric mot fjärdedomaren, men stoppades av en rugby-lik aktion av sin assisterande tränare Matteo Paro. Men de verbala påhoppen på domarkåren räckte och Juric fick syna det röda kortet ändå.

Napoli behåller sin serieledning efter tre nya poäng medan Torino placerar sig på nionde plats i en haltande Serie A-tabell.

Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Rui - Anguissa, Lobotka, Zielinski - Politano, Raspadori, Kvaratskhelia.

Torino: Milinkovic-Savic - Djidji, Boungiorno, Rodriguez - Singo, Lukic, Linetty, Lazaro - Vlasic - Mirantjuk, Sanabria.