TV: Juve serieledare - tack vare Tottis straffmiss

Italien

Juventus leder Serie A och det kan man tacka en straffsumpande Francesco Totti för.

Prinsen av Rom, Francesco Totti uppskattar inte bänken där han placerats en del under hösten. I tungviktsmötet med Juventus fick han chansen från start och chippade elegant bollen till Daniele De Rossi som efter fem minuters spel volleysköt 1-0 genom ett virrigt Juventusförsvar.

I den andra halvleken blev det dramatiskt efter en kvart ungefär. Det började med att Giorgio Chiellini kvitterade för gästande Juventus. Direkt efteråt fick Roma straff men Gianluigi Buffon räddade Francesco Tottis straff.

Missen innebar missad segerchans och det oavgjorda resultatet gav Juve den poängen man behövde för att återta serieledningen.

Publicerad 2011-12-12 kl 22:44