TV: Juve vände efter halvtid - se målen i 3-1-segern

Italien

Det var Genoa, med Andreas Granqvist på bänken, som tog ledningen i matchen mot Juventus. De regerande mästarna vände matchen efter halvtid efter att Vucinic bytt av Matri och varit inblandad i två av Juventus tre mål.

Genoa överraskar de regerande mästarna då Ciro Immobile gav hemmalaget ledningen efter nästan tjugo minuters spel. Skottet var inte hårt, men Buffon var skymd och bollen rullade in intill stolpen. Immobile blev sedan varnad för att han firat målet tillsammans med fansen.

Den 62:a minuten blev en riktig otursminut för Genoa. Först hade laget en bra chans att utöka sin ledning, men missade. På den efterföljande kontringen kunde Juventus istället kvittera genom Giaccerini som dundrade in 1-1.

Genoa bytte då in Andreas Granqvist, men svensken lyckades inte stoppa Juventus. "Den gamla damen" tog ledningen i matchen efter att inhopparen Vucinic slagit in 1-2 på straff, med kvarten kvar av matchen.

Tio minuter senare agerade Vucinic framspelare när han slog in bollen i boxen. Asamoah slängde sig fram och forcerade in slutresultatet 1-3 från nära håll.

Laguppställningar:

Genoa: Frey; Sampirisi, Canini, Bovo, Antonelli; Kucka, Seymour, Bertolacci; Jankovic, Borriello, Immobile

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Caceres, Giaccherini, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Giovinco, Matri

Publicerad 2012-09-16 kl 20:03