TV: Juventus befäster sin CL-plats - vände sent mot Sassuolo

Serie A

Det stod länge 1-1 mellan Sassuolo och Juventus i måndagens Serie A-match.
Men med två minuter kvar av ordinarie speltid satte Moise Kean slutresultatet, 2-1, till Juventus.

Sassuolo gör 1-0 mot Juventus

Juventus gästade tabelltian Sassuolo under måndagskvällen. Gästerna ligger på en fjärdeplats i tabellen, några poäng bakom Napoli men ovanför Roma.

Hemmalaget tog ledningen på Mapei. I matchminut 39 bjöd Sassuolo på ett anfall i hög klass. Bollen gick som på ett snöre när Domenico Berardi klackade fram bollen till Giacomo Raspadori som satte matchens första mål.

Men det skulle inte dröja länge innan Juventus svarade. Alvaro Morata vann bollen högt upp på högra sidan av hemmalagets planhalva och sedan kunde Paulo Dybala trycka dit kvitteringen rakt i nättaket.

-  Vi har två riktigt läckra mål i den första halvleken, säger C More-kommentatorn Christopher Kviborg i sändningen.

Situationen när Morata vann bollen VAR-granskades men godkändes snabbt och ställningen blev 1-1.

Sedan skulle det inte hända mycket och matchen såg länge ut att sluta med kryss.

Men i minut 88 klev den inbytte Juventus-anfallaren Moise Kean fram och satte det avgörande målet. Gästerna vann med 2-1 och stormar nu mot spel i Champions League nästa säsong.

Sassuolo: Consigli - Muldur, Chiriches, Ayhan, Kyriakopoulos - Lopez, Frattesi - Berardi, Raspadori, Traoré

Juventus: Szczesny - de Sciglio, Bonucci, Rugani, Sandro - Bernardeschi, Zakaria, Danilo, Rabiot - Dybala, Morata