Höjdpunkter: Juventus lyckades tillslut vinna mot Spezia
Juventus fullbordar vändningen - De Ligt gör 2-3
Spezia chockar Juventus - Janis Antiste gör 2-1
1:07
Drömmål av Emmanuel Gyasi - Spezia kvitterar till 1-1
1:05
Moise Kean ger Juventus ledningen med 0-1

Det var ett pressat Juventus som under onsdagskvällen gästade Spezia. Den gamla damen stod nämligen utan seger efter de fyra inledande omgångarna i Serie A och var därför i stort poängbehov.

Precis som i senaste matchen mot Milan valde tränaren Massimiliano Allegri att starta med Dejan Kulusevski på bänken. I stället startade Paulo Dybala tillsammans med nyförvärvet Moise Kean på topp.

Juventus öppnade matchen bäst och hade inledningsvis ett stort bollinnehav - vilket till slut gav utdelning. Knappa halvtimmen var spelad när Adrien Rabiot nickade ner en boll till Moise Kean som kunde skjuta in 0-1 vid bortre stolpen.

Gästernas ledning blev dock kortvarig. Drygt fem minuter efter baklängesmålet fick Emmanuel Gyasi bollen utanför straffområdet till vänster. Yttern vek inåt i planen och avlossade ett skott som gick in i det bortre krysset. 1-1, och kvitterat för Spezia.

Spezia stannade inte vid kvitteringen, i början av andra halvlek tog men även ledningen. Juventus hade bollen på offensiv planhalva, men tappade den. Spezia ställde om i en sylvass kontring som Janis Antiste förvaltade fram till 2-1.

Med mindre än halvtimmen kvar att spela kvitterade Juventus till 2-2. Federico Chiesa bröt igenom Spezia-försvaret och tryckte in kvitteringen.

Gästerna fullbordade vändningen drygt fem minuter senare. Efter en hörna hamnade bollen hos Matthijs De Ligt som laddade och sköt in 2-3 till Juventus. Dejan Kulusevski byttes in med fem minuter kvar att spela, men lyckades inte göra avtryck.

Juventus besegrade till slut Spezia med 3-2. Storklubben tog därmed säsongens första seger och undvek ytterligare en missräkning.

Spezia: Zoet - Amian, Hristov, Nikolaou, Ferrer - Bourabia, Sala, Bastoni - Salcedo, Manaj, Gyasi.

Juventus: Szczesny - Danilo, De Ligt, Bonucci, Sandro - Chiesa, Rabiot, Locatelli, Bentancur - Dybala, Kean.