TV: Juventus vidare till cupfinal - efter straffmiss, karatespark och rött kort

Coppa Italia

Milan var tvingade till att göra mål - efter 1-1 i första mötet.
Det lyckades "Rossoneri" inte med.
Juventus är därmed vidare till final i Coppa Italia.

Under fredagskvällen var den italienska fotbollen tillbaka efter månader i karantän. Det andra mötet i semifinalen av Coppa Italia mellan Juventus och Milan väntade. Den första matchen, som spelades på San Siro innan uppehållet, slutade 1-1 och Milan var därav tvingade att göra mål på Allianz Stadium.

Milan kom till spel utan Zlatan Ibrahimovic, Theo Hernandez, och Samu Castillejo som var avstängda samtidigt Mateo Musacchio var skadad. Juventus i sin tur saknade Gonzalo Higuain, Giorgio Chiellini, Aaron Ramsey och Merih Demiral som alla även de var skadade.

Och matchen skulle inledas dramatiskt. I den 14:e minuten studsade bollen upp på Milan-spelaren Andrea Contis arm. Efter några minuter framför VAR-skärmen pekade domaren Daniele Orsato tveklöst på straffpunkten. Straffspark och vem la upp bollen om inte Ronaldo? 35-åringen tog en lång ansats innan han stenhårt placerade skotten i stolpen.

I läget efter blev det ännu mer dramatiskt. Milans Ante Rebic sträckte sig efter en boll och var högt uppe med foten i ansiktet på motståndaren - alldeles för högt. Det gillade inte domaren som visade det röda kortet. Milan nere på tio man.

Milan höjde sig lite efter utvisningen och började skapa fler chanser. Närmst kom danske mittbacken Simon Kjaer som, på frispark av Hakan Calhanoglu, nickade precis utanför.

Inget av lagen lyckades bryta dödläget, och 0-0 förblev resultatet halvleken ut.

Juventus var det bättre laget i andra halvlek, trots det lyckades "Den gamle damen" inte spräcka nollan. Det gjorde inte heller Milan, som därmed är utslagna.