TV: Klar för spel timmarna före match - byttes in och frälste Inter

Joaquin Correa blev klar för spel bara några timmar före Inters ligamatch mot Hellas Verona.
Då hoppade nyförvärvet in, gjorde två mål och gav Inter tre poäng.

Correa fastställer slutresultatet till 3-1
1:39
Här nickar nyförvärvet in 2-1 till Inter

Inter tog hem Serie A-titeln i våras, men tappade nyckelspelarna Romelu Lukaku och Achraf Hakimi - liksom tränaren Antonio Conte - under sommaren. Simone Inzaghi tog över på tränarbänken medan spelare som Edin Dzeko, Hakan Calhanoglu och Joaquin Correa hämtades in.

När Inter besegrade Genoa med 4-0 i premiären stod Dzeko och Calhanoglu för varsitt mål. I fredagskvällens bortamatch mot Hellas Verona var det så dags för Correas debut i Inter-tröjan - bara några timmar efter det att han registrerats som Inter-spelare efter flytten från Lazio under torsdagen.

Hellas tog överraskande ledningen efter knappa kvarten när Inter-målvakten Samir Handanovic slog bort en passning nära eget mål. Ivan Ilic blev så småningom fri och kunde chippa in 1-0 bakom Handanovic.

Inter-stjärnan Lautaro Martinez, som bildade ett fruktat anfallspar med Lukaku i fjol, nickade in 1-1 i början på andra halvlek. Med dryga kvarten kvar och alltjämt oavgjort på tavlan byttes Lautaro ut mot just Correa - som fick en drömdebut.

I den 83:e minuten nickade Correa in 2-1 för Inter på ett högerinlägg från Matteo Darmian. På tilläggstid fastställde sedan Correa segersiffrorna till 3-1 när han placerade in ett distansskott.

Inter har därmed fått bästa tänkbara start på Serie A-säsongen med sex poäng på två matcher och 7-1 i målskillnad.