TV: Klose bakom Lazios seger mot Ekdals Cagliari

Italien

Lazio-Cagliari 2-1

Albin Ekdal  spelar från start och Sebastian Eriksson börjar på bänken mot Lazio. Cagliari har försvarskris och 17-årige Del Fabro gör sin första Serie A-match från start. Tidigare har Del Fabro gjort ett inhopp - i matchen mot Juventus innan jul. När han kom in, i den 67:e minuten, ledde Cagliari med 1-0. Juventus vann med 3-1.

Cagliari tog ledningen efter 62 minuter. Sau klippte till från 16 meter och målvakten lyckades inte ta bollen.

I den 79:e minuten kvitterade Lazio. En hörna nådde Konko vid den bortre stolpen som styrde in 1-1.

I slutet fick Lazio straff. Klose blev nerdragen. Candreva tog hand om straffen och satte säkert 2-1.

Lazio: Marchetti - Konko, Biava, Dias, Radu - Mauri, Hernanes, Ledesma, Gozalez - Lulic, Klose

Cagliari: Agazzi - Perico, Del Fabro, Rossettini, Avelar - Dessena, Conti, Nainggolan - Ekdal - Sau, Nene
Publicerad 2013-01-05 kl 22:42