POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

TV: Kolla in Zlatans ursäkt - stängs av tre matcher

Zlatan Ibrahimovic kom tillbaka till Milan efter två matchers avstängning. Men efter en olämplig kommentar fick han rött kort igen och missar nu tre matcher till.
"Jag svor åt mig själv" förklarar han, men ber ändå om ursäkt.

Men vad sade egentligen klubbägaren Silvio Berlusconi?

När det var tre minuter kvar i Milans möte med Fiorentina på söndagskvällen förlorade Zlatan Ibrahimovic ett inkast och levererade en harang som fick domaren att dra fram det röda kortet. Det betyder att ny avstängning väntar svensken som just återvänt efter en två matcher lång avstängning för ett slag mot Baris Marco Rossi.

- Jag var arg för att jag hade förlorat bollen. Jag svor åt mig själv och inte till domaren eller linjemannen, förklarade svensken på presskonferensen efter matchen.

- Jag tittade på linjemannen eftersom han stod framför mig men jag sade det inte till honom, försäkrade han.

Svensken förstår om lagkamraterna blev arga på honom för att han utvisades under Fiorentinas anfall. Milan vann ändå matchen med 2-1.

Att Ibrahimovic kom till presskonferensen för att be om ursäkt tyder på att Milan ville begränsa skadorna så gott det gick. Men det italienska fotbollsförbundet lät sig inte blidkas. Enligt Gazzetto dello Sport kommer Ibrahimovic att missa matcherna mot Sampdoria, Bologna och Brescia. Milan väntas överklaga beslutet.

Och klubben dementerade på sin hemsida att klubbägaren och tillika Italiens premiärminister skulle ha uttalat sig kritiskt om Ibrahimovic.

- Han började så bra, men har inte gjort mål på länge. Kanske kastade jag bort pengarna, ska Berlusconi ha sagt enligt den italienska nyhetsbyrån Dire.

Vilket alltså dementerats av Milan.

TT

Publicerad 2011-04-11 kl 17:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå