TV: Koopmeiners snuvade Juventus – framför ögonen på Man Utd-scouter

Tuttosport uppgav att Manchester United skickade scouter för att titta på Teun Koopmeiners.
Då svarade nederländaren för två mål när han snuvade Juventus på segern.

3:16

I spelaren ser du höjdpunkter från matchen.

Juventus var på jakt efter att återta andraplatsen från Milan som besegrade Empoli tidigare under söndagen. Turin-laget stötte dock på tufft motstånd i form av Atalanta och man skulle få en tung start på Allianz Stadium.

Efter en trevande inledningen kunde gästerna spräcka målnollan när Teun Koopmeiners påpassligt dunkade dit 1-0-målet efter en smart frisparksvariant.

Ledningen stod sig sedan länge och väl, men i den 66:e spelminuten kunde Andrea Cambiaso utjämna och blott fyra minuter senare tryckte Arkadiusz Milik dit ledningsmålet efter ett mönsteranfall.

Glädjen blev dock kortvarig och fem minuter efter Juventus 2-1-mål frispelades Teun Koopmeiners innan han med ett distinkt avslut skickade in kvitteringen – mittfältarens tionde i denna upplaga av Serie A.

Målen kom extra lägligt då Tuttosport tidigare rapporterat om att Manchester United hade skickat sina scouter för att titta på just Koopmeiners och Giorgio Scalvini i Atalanta och Juventus Bremer.

Koopmeiners andra fullträff blev också matchens sista och slutresultatet skrevs således till 2-2.

Den delade poängen innebär att Juventus har en poäng upp till Milan på andraplats. Atalanta har samtidigt fyra poäng upp till Bologna på den fjärde Champions League-platsen.

Juventus: Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Miretti, Iling-Junior – Chiesa, Milik.

Atalanta: Carnesecchi – Djimsiti, Hien, Scalvini – Zappacosta, Ederson, Pasalic, Ruggeri – De Ketelaere, Koopmeiners – Scamacca.