TV: Kulusevski bakom mål i Juventus seger

Serie A

Dejan Kulusevski blev inbytt tidigt mot Sampdoria.
Då låg han bakom ett mål i Juventus 3-2-seger i Serie A.
- Vi borde ha dödat matchen tidigare, säger Juventus-tränaren Massimiliano Allegri enligt Football-Italia.

Se Kulusevskis framspelning i spelaren ovan.

Dybala ger Juventus ledningen - efter två minuter

Juventus ställdes under söndagen mot Sampdoria på hemmaplan i Serie A. Sveriges landslagsmittfältare Dejan Kulusevski började åter vid sidan av planen, men fick hoppa in redan i den 22:a minuten mot Albin Ekdals lag.

Paulo Dybala, som gav Juventus 1-0 i den tionde minuten, blev då utbytt skadad till förmån för Kulusevski. Argentinaren hade tårar i ögonen när han linkade av planen efter att ha skadat sig utan att ha varit i kontakt med en motståndare.

- Dybala och Morata kommer inte spela mot Chelsea (den 29 september i Champions League) eller mot Torino (den 2 oktober i Serie A). Det är säkert. Vi får bara hoppas att de är tillbaka efter landslagsuppehållet, säger Juventus-tränaren Massimiliano Allegri enligt Football-Italia.

I slutet av första halvlek blev Juventus tilldelat straff, vilket Leonardo Bonucci utnyttjade till 2-0, medan Maya Yoshida reducerade för Sampdoria en minut senare till 2-1 i paus.

I andra halvlek var Kulusevski aktiv. Svensken bröt i den 57:e minuten bollen i offensivt straffområde och spelade sedan fram Manuel Locatelli till 3-1. Det var svenskens första poäng på sju framträdanden under den här säsongen.

I slutskedet putsade Antonio Candreva siffrorna för Sampdorias del, men Juventus vann ändå till slut med 3-2 och tog tre viktiga poäng.

- Vi borde ha dödat matchen tidigare, men vi är glada över att vi tog andra raka segern. Det är den första hemma och nu ska vi förbereda oss för Chelsea, säger Allegri.

Juventus har nu åtta poäng efter sex matcher och är på åttonde plats i Serie A. Turin-laget har åtta poäng upp till Milan i serieledning i ligan.

Juventus: Perin - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Sandro - Chiesa, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi - Dybala, Morata.

Sampdoria: Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Depaoli - Candreva, Ekdal, Thorsby, Murru - Caputo, Quagliarella.