TV: Kulusevski bröt måltorkan i Juventus seger

Serie A

Dejan Kulusevski har brutit sin långa måltorka i Juventus.
I 3-1-segern mot Genoa kom svenskens första mål sedan 27 januari när han nätade redan efter fyra minuter.

Dejan Kulusevski fick inte ens hoppa inte i Juventus senaste match, men när Juve ställdes mot Genoa i Serie A under söndagen fanns svensken med från start som yttermittfältare. Alvaro Morata och Cristiano Ronaldo bildade anfallspar.

Kulusevski fick en drömstart på matchen när han gav Juventus ledningen redan efter fyra minuters spel. Juan Cuadrado tog sig ner mot kortlinjen på högersidan och spelade snett bakåt till Kulusevski som hittade bortre hörnet med ett snabbt vänsterskott. Det var svenskens fjärde ligamål för säsongen och sjätte totalt.

Det innebar också slutet på en lång måltorka i klubblaget, där Kulusevski senast gjorde mål i cupmatchen mot Spal den 27 januari.

Tjugo minuter in i matchen kontrade Juventus blixtsnabbt genom Federico Chiesa, som tvingade Perin i gästernas mål till en bra räddning. Returen gick till Cristiano Ronaldo som träffade stolpen från nära håll, men lyckligtvis för portugisen hamnade bollen hos Morata som kunde trycka in 2-0.

Genoa skulle väcka liv i matchen tidigt i andra halvlek när anfallaren Gianluca Scamacca nickade in en hörna från nära håll och reducerade till 2-1.

Juventus återställde dock sin tvåmålsledning efter knappa 70 minuter när Weston McKennie, som ersatte Kulusevski bara ett par minuter tidigare, blev frispelad i djupled och satte 3-1 säkert.

Det blev matchens sista mål, vilket innebar tre viktiga poäng för Juventus i toppstriden av den italienska ligan.

JuventusSzczęsny - Cuadrado, De Ligt, Chiellini, Danilo - Chiesa, Bentancur, Rabiot, Kulusevski - Morata, Ronaldo

GenoaPerin - Masiello, Radovanovic, Criscito - Biraschi, Behrami, Badelj, Rovella, Zappacosta - Scamacca, Pandev

Du kan se matchen på C More Live med start 15:00 och streama den på cmore.se.