POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
9v

TV: Kulusevski om jämförelser med Ibrahimovic: "Inte rädd för att göra det svåra"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Dejan Kulusevski i spelaren ovan.

Dejan Kulusevski gör just nu succé i Serie A.
Det har resulterat i jämförelser med Zlatan Ibrahimovic. 
- Jag är inte rädd för att göra det svåra, säger han till TV4. 

Dejan Kulusevski gör som bekant succé i Serie A. I söndags eftermiddag stod talangen för sitt tredje ligamål den här säsongen mot Bologna och blev därefter belönad med en uttagning i italienska Skys "Omgångens lag". Talangen är numera noterad för tre mål och fem assist på 13 framträdanden i Serie A. 

Kulusevskis framgång i år har därmed även lett till jämförelser med Zlatan Ibrahimovic. Svensklöftet menar i sin tur att han har långt kvar till det landsmannen uppnått. 

- Jag är inte rädd för att göra det svåra om man säger så, men sedan är ju Zlatan den största vi har haft i Sverige. Jag har långt kvar till att göra något i närheten av det han har gjort, men det är klart att han är en förebild för mig. Jag skulle verkligen vilja göra det han har gjort, säger han till TV4. 

Till våren kan dessutom Kulusevski ställas mot Ibrahimovic. Anfallaren har lämnat Los Angeles Galaxy och rapporteras bland annat vara aktuell för Bologna och Milan. Kulusevski tror och hoppas att Ibrahimovic återvänder till Italien. 

- Jag tror att han kommer till Serie A. Jag tror det eftersom att jag tror att han kommer att göra skillnad i Serie A. Han kommer att leverera mål vart han än går. Det spelar ingen roll hur gammal han är. 

Milan eller?
- Jag hoppas det. 

Kulusevski berättar däremot att favoritspelaren är Eden Hazard, som i somras lämnade Chelsea för spel med Real Madrid i La Liga. 

- Det är en helt otrolig spelare. Jag kollar på alla hans matcher eftersom att det inte finns någon som spelar som honom. Om du kollar på mig mycket är det många rörelser som jag har i dribblingar och vändningar som jag har tagit från honom.

Publicerad 2019-11-25 kl 23:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå