TV: Kulusevski slog till igen - säsongens sjätte mål

Serie A

Dejan Kulusevski slog i spiken i kistan mot Genoa.
20-åringen slog till med sitt sjätte mål för säsongen till 4-1.

Se Kulusevskis mål i spelaren ovan.

Dejan Kulusevskis och Riccardo Gagliolos Parma bortaspelade under tisdagskvällen mot Genoa i Serie A. Parma kryssade i återstarten mot Torino och jagade därmed i kväll, med Kulusevski och Gagliolo i startelvan, första segern sedan den 16 februari i år.

Då började det bra.

Danske anfallaren Andreas Cornelius höll sig framme tidigt och satte bollen i nät till 1-0. Lite senare fick Genoa chans att kvittera från straffpunkten, men i stället sköt Domenico Criscito i stolpen. Cornelius visade sig även därefter vara fortsatt het och sköt i 33:e minuten 2-0 från nära håll efter en läcker nedtagning i straffområdet.

Det var också just Cornelius kväll. För i andra halvan av matchen punkterade Cornelius matchen med en nick i mål till 3-0. Genoas Iago Falque reducerade därefter i 59:e minuten från straffpunkten, men det gav än dock inte hemmalaget särskilt mycket känning.

För i stället fick Dejan Kulusevski, som såg pigg ut under hela matchen, sista ordet. Svensken vred och vände med bollen i straffområdet och prickade in bollen i mål till 4-1. Det var svenskens sjätte fullträff den här säsongen och första mål sedan den 26 januari i år mot Udinese på hemmaplan.

Parma är nu placerat på åttondeplats i Serie A och ställs härnäst mot Inter hemma den 28 juni i ligaspelet.

Genoa: Perin - Romero, Soumaoro, Masiello - Biraschi, Cassata, Schöne, Sturaro, Criscito - Favilli, Pandev.

Parma: Sepe - Laurini, Iacoponi, Alves, Gagliolo - Hernani, Brugman, Kurtic - Kulusevski, Cornelius, Gervinho.