TV: Kulusevskis Parma kryssade - Belotti brände straff

Men Torino hade en gyllene chans att vinna mot Parma.
Andrea Belotti missade straff.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

I omstarten av Serie A ställdes Parma, med svenskarna Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo i startelvan, mot Torino.

Parma fick en mardrömsstart på matchen. På en hörna efter en kvart nådde Torino-backen Nicolas N'Koulou högst på en hörna och knoppade in 1-0.

Men Kulusevskis och hans lagkamrater. 16 minuter efter underläget hittade Gervinho Juraj Kucka med ett inspel och slovaken tryckte av 1-1.

Precis efter paus sparkade Parmas Simone Iacaponi ned Simmone Edera i straffområdet och Torino fick straff. Men den sumpade Andrea Belotti. Luigo Sepe i Parma-målet gick åt rätt håll och räddade.

Det blev inga fler mål i matchen, 1-1 blev slutresultat.

- Vi måste kämpa i match efter match. Jag är gläds åt målet och poängen, säger Kucka enligt Parmas Twitterkonto.

Parma är nu ligasexa på 36 poäng, Torino har sex poäng färre och parkerar på 15:e plats.

Torino: Sirigu - De Silvestri, Izzo, N'Koulou, Bremer - Berenguer, Melte, Rincon, Edera - Zaza, Belotti.

Parma: Sepe - Darmian, Iacoponi, Alves, Gagliolo - Kucka, Scozzarella, Kurtic - Kulusevski, Cornelius, Gervinho.