TV: Lazio sänkte Pescara efter dubbla drömmål

Italien

Mervan Celik fick chansen från start för sitt Pescara i den tuffa bortamatchen mot Lazio. Och den blev just oerhört tuff. Lazio vann med klara 2-0 efter två riktiga kalasträffar.

Precis innan halvtimmen var spelad kom matchens första mål. Vänsterbacken Stefan Radu höll sig högt uppe och dunkade in bollen i det närmaste krysset efter en riktig kalasträff. 1-0-målet var även Radus första i Laziotröjan.

Bara sex minuter senare var det dags för nästa drömmål från Lazio. Senad Lulic gjorde som Radu och dunkade in bollen stenhårt, den här gången även via ribban. 2-0-målet gav även ett "Vad är det som händer på Olimpico?" från TV4:s kommentator Niklas Jarelind.

De båda målen i den första halvleken blev de enda i matchen och Lazio drar därmed ifrån Milan i kampen om tredjeplatsen. Lazio är nu två poäng för Milan och innehar den sista Champions League-platsen.