TV: Leonardo fick drömstart med Inter mot Napoli

Italien

INTER-NAPOLI 3-1
3' Motta, 24' Pazienza, 37' Cambiasso, 55' Motta

Milanlegendaren Leonardo gjorde sin första match på Inters bänk och satsade på två anfallare i form av Diego Milito och Goran Pandev. Men båda blev mållösa och istället var det Thiago Motta som bröt målnollan i matchen efter bara knappa tre minuter när mittfältaren tog sig in i straffområdet och sköt 1-0.

Napoli kvitterade 20 minuter senare efter att Michele Pazienza knoppat in en hörna men Esteban Cambiasso återtog Inters ledning i slutet av halvleken.

Motta uttaökade sedan med sitt andra mål för kvällen när han gav Inter 3-1 assisterad av Goran Pandev efter en hörna.

Startelvorna:

Inter: Castellazzi - Maicon, Cordoba, Lucio, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Motta - Stankovic - Milito, Pandev

Napoli: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamsik - Lavezzi, Cavani

Publicerad 2011-01-06 kl 22:41