TV: Magiska minuter avgjorde för Inter - upp i tabelltopp

Inter toppar Serie A-tabellen.
Det står klart efter 4-0 hemma mot Udinese.
En seger som säkrades efter några magiska minuter i den första halvleken.

5:02

Inter hade chansen att gå upp till serieledning vid hemmaseger mot Udinese under lördagskvällen. En seger som skulle bärgas efter några magiska minuter i slutet av den första halvleken.

I den 37:e matchminuten prickade Hakan Calhanoglu dit 1-0 från straffpunkten. Fem minuter denare rakade Federico Dimarco in 2-0-målet och ytterligare två minuter senare punkterade Marcus Thuram matchen med sitt 3-0-mål.

Efter urladdningen i den första halvleken handlade det mesta sedan om att bevaka ledningen under den andra akten för Inters del.

Simone Inzaghi passade på att vila en del av sina stjärnor inför den kommande Champions League-matchen mot Real Sociedad, men trots detta kunde Lautaro Martinez fylla med med 4-0 i matchens slutskede.

Martinez mål blev matchens sista och innebär att Inter seglar förbi Juventus och går upp i ensam serieledning efter 15 spelade omgångar.

Inter: Sommer – Bisseck, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martinez.

Udinese: Silvestri – Ferreira, Kabasele, Perez – Ebosele, Samardzic, Walace, Payero, Zemura – Pereyra – Lucca.