TV: Målkalas när Juventus tappade poäng mot Sassuolo

Serie A

Juventus tappade poäng borta mot Sassuolo under onsdagskvällen.
Efter att ha varit i underläge kom man tillbaka och ordnade ett kryss.
Slutresultatet blev 3-3.

Efter bara fem minuter tog Juventus ledningen borta mot Sassuolo med en inövad hörnvariant, där hörnläggaren Miralem Pjanic spelade bollen lågt mot halvmånen på Sassuolos straffområde - där högerbacken Danilo dök upp och sköt på ett i mål nära bortre krysset.

Bara minuter senare ökade Juventus på sin ledning, och Pjanic var återigen involverad. Bosniern slog en genomskärare över Sassuolo-försvaret till Gonzalo Higuain som avslutade som den notoriske målskytten han är till 2-0.

Sassuolo reducerade sedan med halvtimmen spelad efter trassel i Juventus straffområde. Bollen studsade som ett flipperspel mellan Juventus- och Sassuolo-spelare innan Filip Djuricic dök upp och skickade in den i nätmaskorna bakom Wojciech Szczesny.

Strax efter halvtid kvitterade Domenico Berardi med sitt 13:e ligamål för säsongen. Sassuolo-anfallaren skickade in en läcker frispark i mål och fulländade hemmalagets comeback. Sedan, bara tre minuter senare, var Berardi även involverad i Sassuolos 3-2 mål när man gick upp i ledning. Han dribblade av sin försvarare och skickade iväg en passning mot bortre stolpen, där Francesco Caputo dök upp och satte 3-2 till Sassuolo.

Ledningen varade bara i tio minuter. I den 64:e minuten kom Juventus tillbaka - återigen på hörna. Rodrigo Bentancur leverarade ett inlägg på Alex Sandros panna, som nickade in 3-3.

Sassuolo var närmast att vinna matchen. I slutminuterna räddade en Juventus-försvarare Jeremie Bogas skott på mållinjen. Men matchen slutade oavgjort.

Juventus behåller förstaplatsen i Serie A, sju poäng framför tvåan Atalanta, medan Sassuolo är på åttondeplats sex poäng bakom sjundeplacerade Milan.