TV: Mardrömsdebut för Ochoa - stod för tabbe mot Milan

Inte heller fick man någon hjälp av nyförvärvet Guillermo Ochoa.

1:53

Avbryt
Försök igen

Guillermo Ochoa gjorde ett starkt VM för sitt Mexiko, i vanlig ordning. Kort efter att mästerskapet var avslutat skrev målvakten på för Salernitana och under onsdagen gjorde 37-åringen debut i Serie A.

Det blev dock inte en helt lyckad sådan.

Motståndet hette AC Milan, och redan efter tio minuter tog gästerna ledningen då Ochoa kom snett i en utrusning. Det utnyttjade Rafael Leão som rundade mexikanen och rullade in 0-1 i öppet mål.

- Ochoa missbedömer den helt och hållet. Han kommer helt snett ut där, sa C Mores kommentator Adam Pinthorp i sändningen.

Bara minuter senare var det dags igen. Guillermo Ochoa räddade först Sandro Tonali avslut, men på den efterföljande returen var Milan-mittfältaren säkrare då han stenhårt sköt in 0-2.

- Man kan inte ge Tonali för många chanser med den högerfoten. Ett hårt och pressad avslut, sa Pinthorp.

Salernitana reducerade i slutminuterna genom Federico Bonazzoli, men närmare än så kom inte hemmalaget. Milan vann matchen med 2-1 och går därmed upp på andra plats i Serie A, fem poäng bakom serieledaren Napoli.

Salernitana: Ochoa - Lovato, Radovanovic, Fazio - Sambia, Coulibaly, Bohinen, Vilhena, Bradaric - Dia, Piatek.

Milan: Tatarusanu - Calabria, Kalulu, Tomori, Hernández - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Diaz, Leão - Giroud.