TV: Märkliga domslut när Juventus vann - Giovinco skadad

Italien

Mästaren Juventus gick in i serie A med att besegra Parma med 2-0. Men fick se stjärnan Sebastian Giovinco bäras ut på bår.

Christian Zaccardo mot Mirko Vucinic

Regerande mästaren Juventus vann med 2-0 hemma mot Parma efter en del tveksamma domslut. Att Stephane Lichsteiner gjorde 1-0 i 54:e minuten var inget att snacka om. Däremot är det svårare att säga om domaren var helt övertygad när Andrea Pirlo gjorde 2-0 fyra minuter senare. Pirlos sköt en låg frispark förbi muren som Antonio Mirante räddade. Frågan är bara om bollen var över linjen eller ej?

Juventus och Arturo Vidal brände en straff i 34:e minuten. Kanske lika bra då straffen var feldömd. Lichsteiner fälldes i och för sig av Parmas målvakt Mirante men Juventus högerspringare var offside när han fick bollen framför mål.

Mindre roligt för Juventus är att "atommyran" Sebastian Giovinco" fick bäras av plan med en skada i slutet.

På grund av ett kraftigt åskväder i Turin var det länge osäkert om matchen skulle spelas när den väl kom igång så var det Massimo Carrera som höll i Juventus lag från bänken eftersom Antonio Conte är avstängd i tio månader efter att inte ha rapporterat misstankar om två uppgjorda matcher under tiden som tränare i hans förra klubb Siena säsongen 2010/2011.