TV: Martínez bakom alla mål när Inter besegrade Atalanta: "Som taget ur skolboken"

Serie A

Inter hade två mål på bara tre minuter.
Mardrömsstart för Atalanta som inte tog sig tillbaka in i matchen.
- Det är ett Atalanta som inte hänger med, som inte är helt vakna, säger Blommé i sändningen.

5:47

Avbryt
Försök igen

Den tionde juni väntar Champions League-final för Inter. Då står Manchester City för motståndet. Under lördagen ställdes man mot Atalanta i Serie A. Då gick det undan från Inters sida.

När matchuret stod på tre minuter hade Inter redan en tvåmålsledning. Romelu Lukaku behövde bara fyrtio sekunder innan han hamnade själv med Atalantas målvakt, Marco Sportiello. 1-0. Lautaro Martinez stod för assisten.

- Han får upp farten och här är han väldigt säker, Lukaku, säger C Mores kommentator Vikki Blommé.

Nicolo Barella tog tre minuter på sig innan han satte 2-0 rakt upp i nättaket. En retur trillade ner framför italienaren som inte tvekade en sekund.

Drygt en halvtimme hade passerat när Atalanta vaknade. Då fick Mario Pasalic en tå på bollen i ett rörigt straffområde. Reduceringen var ett faktum.

Ställningen var 2-1 i halvtid.

I den andra halvleken tuggade Atalanta sig in i matchen. Men det var ett kontrollerat Inter som såg till att de inte kom någonstans.

Innan matchen var över hann Lautaro Martinez skriva in sig i målprotokollet. Efter ett fint förarbete av Lukaku och Marcelo Brozovic kunde Martinez smidigt peta in 3-1.

- Det här är ett mål som taget ur skolboken, säger Christoffer Svanemar i C Mores studio.

Det blev Lautaro Martinez 21:a ligamål den här säsongen.

På tilläggstid gjorde André Onana självmål vilket gjorde att matchen slutade 3-2.

Inter: Onana - D'Ambrosio, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco - Lautaro Martinez, Lukaku

Atalanta: Sportiello - Toloi, Djimsiti, Scalvini - Maehle, De Roon, Ederson, Zappacosta - Koopmeiners, Pasalic - Hojlund