TV: Martinez och Lukaku sköt Inter till seger efter dubbla mönsteranfall

Serie A

Två mönsteranfall räckte.
Inter besegrade Sampdoria med 2-1 efter mål att Lautaro Martinez och Romelu Lukaku.

Serie A är tillbaka och Inter likaså.

I mötet med Sampdoria tog Inter ledningen efter dryga tio minuters spel. Och det var ett mönsteranfall som bäddade för 1-0. Lautaro Martinez klackade vidare en långboll till Romelu Lukaku, som i sin tur spelade till Christian Eriksen. Dansken valde att passa tillbaka ill belgaren, som satte bollen i nät.

Sedan bjöd Inter på ytterligare ett mönsteranfall i den första halvleken. Romelu Lukaku spelade till Antonio Candreva som skarvade vidare till Lautaro Martinez och argentinaren kunde trycka in 2-0 från nära håll.

I den andra halvlek reducerade Sampdoria på en hörna. Först nickade den tidigare Djurgårdsbacken Omar Colley nickade i ribban, men på returen skickade Morten Thorsby in 2-1. Men närmare än så kom inte Genua-laget, matchen slutade 2-1.

Inter är ni fem poäng bakom serieledande Juvetnus. Sampdoria å sin sida ligger på 16:e plats. Tolv omgångar återstår av ligaspelet.

Inter: Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Candreva, Barella, Gagliardini, Young - Eriksen - Martinez, Lukaku.

Sampdoria: Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley - Thorsby, Linetty, Bertolacci, Jankto, Murru - Ramirez, La Gumina.