TV: Milan upp i topp efter mål av Zlatan och Nocerino

Italien

Milan slog Genoa med 2-0 efter mål av Zlatan Ibrahimovic och Antonio Nocerino.
Laget toppar nu Serie A, en poäng före Juventus.

Milan satte press på Juventus med en stabil bortaseger över Genoa på fredagkvällen. Laget ligger nu en poäng före Juve i tabelltoppen. Juventus har dock en match mindre spelad.

Efter en kvarts spel fick matchen avbrytas då någonting spred sig på läktaren som vållade obehag för publiken. Efter dryg fem minuter sattes dock spelet igång igen.

Efter en halvtimmes spel jagades Zlatan ut på kanten av landslagskollegan Andreas Granqvist som gav den svenske stjärnan en glidtackling bakifrån med en varning som följd.

I den 55:e minuten kapade den gamle Milanspelaren Kakhaber Kaladze Zlatan Ibrahimovic i straffområdet. Georgiern fick sitt andra gula kort och Milan fick straff. Zlatan Ibrahimovic stegade fram och dunkade in 1-0 högt i mål bakom Sebastien Frey. Målet var Zlatans åttonde under den pågående Serie A-säsongen - han skuggar nu German Denis (10) och Antonio Di Natale (9) i skytteligatoppen.

Fem minuter senare stod Robinho för en patenterad miss då han sköt över öppet mål från en dryg meter. En helt vansinnig miss av brasilianaren - helt klart en kandidat till årets värsta.

Nocerino gjorde med tio minuter kvar det Robinho inte lyckades med, nämligen att sätta bollen i öppet mål. Kevin Prince Boateng stod för förarbetet.

Publicerad 2011-12-02 kl 23:20