TV: Napoli släckte Inters segersvit - oavgjort i stormöte

Serie A

Inter hade vunnit elva raka innan kvällens möte med Napoli på Stadio Diego Armando Maradona.
Men där tog segersviten slut efter ett oavgjort resultat då matchen slutade 1-1.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Inter stormar mot ligatiteln i Serie A. Under söndagskvällen väntade dock tufft motstånd på vägen: Napoli på Stadio Diego Armando Maradona i Neapel.

Men redan efter tolv minuter var Inter nära på att ta ledningen, men Romelu Lukakus skott prickade ribban.

Istället blev det Napoli som tog ledningen. Lorenzo Insigne bröt sig fri på vänsterkanten och skickade in ett lågt inlägg mot straffpunkten, men där brast det i kommunikationen mellan Inters Stefan de Vrij och målvakten Samir Handanovic - så det hela resulterade i ett självmål av Inter.

Det stod sig hela vägen tio minuter in i den andra halvleken, då Christian Eriksen slog till. På en rensning dök dansken upp på andra våg och sköt läckert in 1-1.

Därefter hade båda lagen sina lägen att avgöra matchen. Napoli ropade på straff med tio minuter kvar att spela, dock utan resultat, och Achraf Hakimi brände sedan ett fint läge på tilläggstid att ge Inter segern.

Resultatet stod sig dock och blev alltjämt 1-1. Inters elva matcher långa segersvit kom till ett slut, men man leder till sin tröst fortfarande ligan med nio poäng.