TV: Napoli tappade ledning två gånger

Italien

Först ledning med 2-0, sedan med 3-2 - ändå fick Napoli nöja sig med kryss hemma mot Udinese.

Rafa Benitez, Napoli

Goran Pandev ordnade halvtidsledning åt Napoli med 2-1  efter två snabba mål inom loppet av tre minuter mellan 38:e och 41:a minuten. Udineses reducering kom på ett självmål av Federico Fernandez.

I andra halvlek ställde sedan Udineses Bruno Fernandez Napolis målvakt Rafael med en lobb från långt håll och kunde göra 2-2. Berim Dzemaili kunde göra 3-2 för Napoli bara en minut senare - men Udinese gav sig inte. I 80:e minuten drog Dusan Basta nytta av ett passivt Napoliförsvar och gjorde 3-3.

Napoli ligger nu trea, två poäng efter andraplacerade Roma som möter Fiorentina på söndag.

Publicerad 2013-12-07 kl 22:52