TV: Napoli utan Cavani - här är Hamsiks segermål

Italien

Ingen Edison Cavani - då klev Marek Hamsik fram och sänkte Chievo åt Napoli.

Topplagen i Serie A, Juventus, Napoli och Inter vann sina matcher. Men vissa fick det tuffare än andra. Juventus vann "bara" med 1—0 borta mot Catania, Inter vann med 3—1 mot Mikael Antonssons Bologna.

Napoli saknade målkungen Edison Cavani (muskelskadad) mot bottenlaget Cheivo. Det gjorde de i dubbel bemärkelse. Napoli hade enorma problem med att göra mål i första halvlek, bland annat missade Christian Maggio och Goran Pandev öppet mål. I andra halvlek lyckades Marek Hamsik överlista målvakten Stefano Sorrentino. Napoli vann med 1—0 och ligger tvåa bakom Juventus.

Roma ledde med 2—0 hemma mot Udinese i Rom. Men gästerna från Udine vände, mycket tack vare Antonio Di Natale. Han satte kvitteringen i andra halvlek och i 88:e minuten satte han 3—2 till Udinese som lyckades ta tre tunga poäng.

Publicerad 2012-10-28 kl 22:58