TV: Napoli vann sent - Gattuso: "Det går inte alltid att vara Brad Pitt"

Napoli tog tre poäng efter ett sent segermål.
Nu menar Gennaro Gattuso att det ibland är fint att vinna på "fult" vis.
- Det går inte alltid att vara Brad Pitt, säger han enligt Football-Italia.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Napoli besegrade under söndagen Udinese med 2-1 på bortaplan i Serie A. Lorenzo Insigne gav i den 15:e minuten sitt lag ledningen från straffpunkten, men sedan kvitterade Kevin Lasagna för Udinese efter 27 minuters spel. Matchen såg därefter ut att sluta med kryss, men på övertid dök Tiemoue Bakayoko upp i straffområdet och gav Napoli seger med 2-1.

Nu uttrycker Gennaro Gattuso glädje över segern. Han menar att laget inte alltid kan vinna med skönspel, utan ibland måste ta "fula" segrar också.

- Napoli vill alltid spela vackert, men ibland är det också bra att vara lite fula. Det går inte alltid att vara Brad Pitt (amerikansk skådespelare) med blont hår och blå ögon. Ibland måste man vara lite ful, som jag, säger han enligt Football-Italia.

Napoli är nu placerat på femte plats i den italienska högstaligan med nio poäng upp till Milan i serieledning, men med en match färre spelad i ligan.

Publicerad 2021-01-10 kl 19:17