TV: Osimhen historisk i Napolis seger - mål i sex raka matcher

Serie A

Napoli befäste serieledningen ytterligare mot Cremonese.
Då blev Victor Osimhen historisk som första Napolispelare att göra mål i sex raka matcher.

3:14

Avbryt
Försök igen

Det tycks inte gå att få stopp på Napoli i Serie A. På söndagskvällen segrade serieledaren på nytt när Cremonese stod för motståndet.

- En ny imponerande, stabil och komfortabel Napoli-seger, säger C Mores kommentator Adam Pinthorp i sändningen.

21 minuter av matchen hade passerat när Khvicha Kvaratskhelia klev fram och satte 1-0. Det blev halvlekens enda mål.

Men i andra halvlek gjorde målsprutan Victor Osimhen 2-0. Då blev forwarden historisk. Han är nämligen den första Napoli-spelaren att göra mål i sex raka matcher.

Den här säsongen har Osimhen gjort 16 mål och fyra assist på 17 matcher i Serie A.

Innan matchen var slut hann även Eljif Elmas göra ett mål, vilket fastställde slutresultatet till 3-0.

I skrivande stund har Napoli 59 poäng. Tvåan Inter har 43 poäng.

- Vi kan konstatera att Napoli vinner i Serie A för nittonde gången den här säsongen, säger C Mores kommentator Adam Pinthorp i sändningen.

Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim Min-jae, Mario Rui - Anguissa, Lobotka, Zielinski - Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Cremonese: Carnesecchi - Ferrari, Chiriches, Vasquez - Sernicola, Pickel, Benassi, Meité, Aiwu - Tsadjout, Afena-Gyan