TV: Otäck smäll för Higuain när Juventus tappade poäng

Serie A

Juventus tappade poäng mot Lecce i Serie A.
Det var i en match där Gonzalo Higuain åkte på en otäck smäll.

Se när Higuain får smällen i spelaren ovan.

Juventus jagade under lördagen tre poäng mot Lecce på bortaplan i Serie A. I andra halvlek gav Paulo Dybala laget ledningen från straffpunkten, men bara sex minuter senare kvitterade Marco Mancosu, också från elva meter.

Sedan åkte Gonzalo Higuain på en otäck smäll som präglade slutet av matchen. Higuain fick en armbåge i pannan av Lecce-målvakten Gabriel och blev därefter liggande i gräset innan han fick ett stort bandage runt huvudet och linkade av planen.

- Han får Gabriels armbåge rakt i pannan. Otäcka bilder, inget oschysst av Gabriel, men en tuff duell, där Higuain river upp ett ordentligt jack i pannan, säger C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändningen.

Trots smällen kunde Higuain, efter någon minut vid sidan av planen, fortsätta matchen. Juventus toppar fortsatt tabellen efter 1-1 mot Lecce, men endast två poäng före Inter som har en match mindre spelad i toppstriden.