TV: Palacio showade - då tog Inter viktig seger mot Celiks Pescara

Italien

Rodrigo Palacio gjorde mål och assist när Inter besegrade Pescara med 2-0.
Nu är laget ny ligatrea.

Inter gick förbi Fiorentina och Napoli efter 2-0 hemma mot Mervan Celiks Pescara. Nu ligger man bara en poäng efter tvåan Lazio, och sex poäng efter serieledaren Juventus.

Stor hjälte blev Rodrigo Palacio. Efter 31 minuter tog gjorde han 1-0. Palacio fick bollen utanför straffområdet, vände bort en försvarare och placerade snyggt in matchens första mål. Det var Palacios sjätte mål för säsongen.

Efter 54 minuter gjorde Inter 2-0. Palacio dribblade sig loss i straffområdet innan han hittade Guarin som enkelt bredsidade in bollen i öppet mål.