TV: Pasalic sänkte Roma med klassavslut – efter bara 20 sekunder på planen

Serie A

Atalantas Mario Pasalic blev inbytt i den 59:e minuten.
20 sekunder senare sänkte han Roma när han vackert smekte in bollen i det bortre krysset.

Viktiga poäng stod på spel när Atalanta under lördagskvällen tog emot Roma på hemmaplan. Bergamo-klubben var inför mötet tre poäng före dagens motståndare – ett avstånd som efter kvällens tillställning nu är sex poäng.

Gästerna tog förvisso ledningen genom Edin Dzeko i slutet av den första halvleken, men fem minuter in på akt två kom kvitteringen genom Jose Luis Palomino.

Båda lagen gjorde vad de kunde för att ta hem de tre poängen – där Atalanta bland annat kastade in Mario Pasalic i den 59:e minuten. Det skulle visa sig vara ett lyckat byte.

Mittfältaren var inne på plan i 20 sekunder innan han fick bollen i straffområdet, tittade upp och placerade bollen otagbart i krysset. Klassmål.

Atalanta höll undan och vann mötet med 2-1 och stärker därmed sin fjärdeplacering i tabellen.

Publicerad 2020-02-15 kl 23:15