TV: Rocchis kanon räckte inte

Italien

Lazio tog ledningen genom ett kanonskott från Tommaso Rocchi. Men Udinese vände och vann med 3-1.

86 min, 1-3 (straff). Ja, nu ser det ut som att Udinese har avgjort det här. Fabio Quagliarella punkterar förmodligen matchen genom att sätta trean från elva meter.

69 min, 1-2. Och Udinese fortsätter med offensiven. Gaetano D'Agostino ger gästande laget ledningen med en formidabel frispark som via stolpen letar sig in i nätmaskorna.

60 min, 1-1. Ledningen höll inte särskilt länge. Udineses byter in Antonio Flores Flores i den 59:e minuten, och en minut senare prickskjuter han in kvitteringen.

56 min, 1-0. Tommaso Rocchi bryter måltorkan på Stadio Olimpico. Och hans nionde mål för säsongen är riktigt vackert. Rocchi får bollen från vänster, vid straffområdesgränsen, och med ryggen mot mål vänder han snabbt om och dunkar in bollen nära högra krysset.

Publicerad 2009-05-09 kl 22:21