TV: Roma körde över tabelljumbon - Zaniolo med läckert solomål

Serie A

Roma krossade Spal med 6-1.
Då stod Nicolo Zaniolo för en läcker fullträff i matchens slutskede.

Se Zaniolos läckra 6-1 i spelaren ovan.

Mot Inter på hemmaplan blev det 2-2 efter ett sent mål av Romelu Lukaku. I kvällens bortamatch mot Spal blev det inte kryss, utan seger med tennissiffror.

Att det skulle bli seger var däremot inte glasklart efter den första halvleken, då huvudstadslaget ”bara” ledde med uddamålet efter strutar av Nikola Kalinic samt Carles Perez.

Det var istället i den andra akten som Roma skulle gå ifrån, och det ordentligt.

Bara minuter in i mötets andra halvlek utökades ledningen. Serben Alexandar Kolarov samlade kraft och sköt distinkt in 3-1 från långt håll. Efter den läckra fullträffen gjorde gästerna mål tre gånger om. Ett av målen var speciellt läckert.

Italienaren Nicolo Zaniolo tog bollen från egen planhalva och avslutade genom att placera bollen i krysset.

Värt att tillägga är dessutom att Spals tränare Luigi Di Biagio fick syna det röda kortet precis innan slutvisslan.

I och med resultatet återfinns laget på en direktplats till Europa Leagues gruppspel.